Quattro 10 greb til dit køkken

Quattro 10 en ægte klassiker

Er du på udkig efter et stilrent og enkelt greb til dit køkken, så kan et Quattro 10 greb være den helt rette løsning for dig. Vores Quattro 10 greb er utroligt populære, fordi de både er stilrene og enkle, hvilket betyder, at de både vil være moderne nu og i de næste mange år.

Specifikationer på Quattro 10

Quattro 10 er et køkkengreb, der er fremstillet af rustfrit stål, og det kommer i to forskellige farver. Du kan således enten vælge et stilrent mat sort håndtag, eller du kan vælge et klassisk greb i børstet rustfrit stål. Begge farver vil passe ind i ethvert køkken.

Grebet er, som navnet også antyder, firkantet i en størrelse på 10 x 10 mm.

Det er samlet i smig i hjørnerne, hvilket giver et utroligt flot og enkelt udtryk, og derfor passer det også som nævnt ind i langt de fleste køkkener og private hjem. Der er mulighed for flere forskellige hulafstande, og du kan således være helt sikker på, at du også kan finde lige netop den størrelse, der passer til dine køkkenskabe eller køkkenlåger.

Du kan vælge mellem to forskellige størrelser: 128 mm hulafstand eller 224 mm hulafstand.

Bemærk, at der altid følger skruer med til grebet, når du vælger at handle online hos Køkkengreb.dk.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål om Quattro 10-grebet, eller hvis du har brug for hjælp til at gennemføre din bestilling.

Filter

Vare Overflade

Vare Hulafstand

Vare Diameter