D-Sign 1, greb til indboring

D-Sign 1 greb til dit behov

Vores Sign 1 greb er utrolig smukke og meget elegante indboringsgreb, der var meget populære tilbage i 70’erne, og som i dag har genvundet deres popularitet i mange danske hjem.

Beskrivelse og specifikationer på D-Sign 1

Indboringsgreb som Sign 1 var som nævnt utrolig populære tilbage i 1970’erne. Dengang var indboringsgrebene som regel fremstillet i plastik, men i takt med deres stigende popularitet i løbet af de seneste år, og forbrugernes stigende krav til kvalitet, bliver de i dag typisk fremstillet i rustfrit stål, og det er også rustfrit stål, som vores D-Sign 1 greb er fremstillet af.

Disse greb er med til at skabe et elegant og retro look i køkkenet, og de vil passe ind i ethvert hjem. De kommer nemlig i flere forskellige farver, så du kan få lige præcis den farve, der passer til dit køkken og din personlige stil. Du kan således vælge mellem følgende farver:

  • Børstet messing
  • Mat sort
  • Børstet rustfrit stål.

Køkkengrebene kommer i et utroligt lækkert og retro look, og de er utrolig nemme at montere selv.

Specifikationer:

Hulmål: 55 mm

Udvendig diameter: 65 mm

Ønsker du et indboringsgreb i dette look med et større hulmål, så kan du også vælge vores D-Sign 2 greb, der har et større hulmål på 65 mm.

Kontakt os og få hjælp til din ordre

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har behov for yderligere information, eller hvis du har brug for hjælp til at gennemføre din ordre.